torstaina, elokuuta 14

Verkkaisesti

Vähitellen tulee treenejä mittariin, taitaa vasta olla toinen kierto alkamassa, vaikka kolmas viikko jo menossa... Taas sairastelin vähän aikaan ja millon ollut mitäkin syytä olla poissa salilta.

13.8, KE

Jalkapäivä, menin ruuhka-aikaan salille (17-18), salilla oli niin paljon porukkaa ettei pystynyt oikein lämmittelemään ja piti treeni alottaa jalkaprässillä... Ei hyvä ollenkaan, kahden sarjan jälkeen teki mieli karata kämpille potemaan salimasista, veivasin lopulta 8 sarjaa pelkkää jalkaprässiä..

Illalla menin uudestaan vähän ennen 23.. Minua odotti tyhjä sali, mankkaan oikea ceedee ja eiku jumppaamaan hyvillä fiiliksillä! Supersarjana reidenojennusta ja -koukistusta 3 tosi hyvää settiä siitä alle. Vipuvarsikyykkyä väärinpäin 4 settiä, kiloja ei juuri tarvinnut laittaa.. Sen jälkeen superina smith-kyykkyä ja reidenkoukistusta maaten 3 settiä.. Treeniä oli kulunut n. 40 minuuttia, päätin kiusata pohkeita parilla suoralla sarjalla istuen tehtynä, korotukset 50kg -> 120kg ja pudotus 120kilosta takas 50kg.

Illalla kävin pienellä kävelyllä.


14.8, KE

Menin "aamujumpalle" alle 7 tunnin unilla aika väsyneenä, lämmittelyissä tuli heti selväksi ettei tarvi paljoa odotella. Jyrkässä kp vinopenassa nousin ainoastaan 42,5kg kässäreihin asti ja penkissä 100 kiloon.. Siinä oli rinnan "voimailut". Olkapäille tein smithissä 3 settiä niskan takaa punnerrusta ja lopuksi 2 settiä vipunostoja sivulle.... Lopetin hieman treenin kesken, mutta illalla sitten korjailemaan tilannetta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti