sunnuntaina, lokakuuta 22

Ostokokemus: SportHeavy.fi & Ensitestissä SDB :n polvenlämmittimet

Kuten jo jokaisen jalkatreenin yhteydessä on tullut ilmi, niin minun akilleen kantapääni on ollut polvet, jotka ovat rajoittaneet tai ainakin ne ovat tuoneet omat haasteensa kovien jalkatreenien toteuttamiseen. Polvet ovat kipuilleet reidenojennuksissa, niin ikävän tuntuisesti että sarjapainoissa on taannuttu alle 40 kilon tasolle ja usein olen tehnyt pitkiä sarjoja 20-30 kilon vastuksella. Samat kipuilut ovat vaivanneet kyykyn eri versioissa (hack, precorin kyykkymasiina, smith-kyykky), joten vain muutamia kertoja olen hack-kyykkyä tehnyt yli 100 kilolla, ja usein olen viritellyt vastuskuminauhan ylös, jotta vastuskäyrä olisi polvivammaiselle ystävällinen.

Uskon että suurin ongelma polvien osalta on ollut jalkojen/reisien kokonaisvaltainen kireys, joten olen kuukauden päivät venytellyt 2-3 kertaa viikossa jalkoja 15-30 minuuttia kerralla. Venyttely on selvästi veträyttänyt jalkoja ja sitä kautta polvetkin ovat olleet yhteistyökykyisemmät, mutta silti paukkuja on pitänyt jättää varastoon, painoja ei ole voinut lisätä mielin määrin.

Ostokokemus: SportHeavy.fi











Torstaina 5.10 laitoin tilaukseen Rocktapen Knee Caps (5mm) -polvenlämmittimet, pienen purkin FASTin kreatiinia ja SUPERMASS sheikkerin. Päivittäin kävin kurkkaamassa tilauksenseurannasta, mitä tilaukselle kuuluu..

Lauantaihin 14.10  mennessä tilaukselle ei ollut tapahtunut mitään, joten päätin ottaa yhteydenottolomakkeella yhteyttä, ja esitin hartaan toiveen että eikö tilausta saisi eteenpäin, kun tarve olisi kova polvenlämmittimille. Minun yhteydenottoon vastattiin samana päivänä, vastauksessa pahoiteltiin tilauksen viivästymistä. Vastausviestissä tuli ilmi että rocktapen polvareissa ei ole ollut saldoseuranta päällä ja xl koon polvarit oli loppu. Viestissä ehdotettiin että haluaisinko tilata hyvitysdiilillä paremmat SBD polvenlämmittimet.. Rocktapen lämmittimet olisivat maksaneet 39 euroa tarjoushinnalla ja SDB :t oli 79 euroa.. Joten ilmaisin epäsuorasti että pitäisi olla hyvä diili että tarttuisin siihen. No, sain ihan hyvän tarjouksen, joten tartuin siihen.

Maanantaina 16.10 klo 10:06 sain tilausohjeen ja alennuskoodin verkkokauppaan, joten tein uuden tilauksen alennuskoodilla sbd :n polvenlämmittimistä. Tein tilauksen heti saatuani ohjeet ja 10:25 lähetin sähköpostiviestin, jossa kerroin tehneeni tilauksen ohjeiden mukaan.

"Vasta" keskiviikkona 18.10 tuli automaattinen spostiviesti SportHeavy :lta että tilaukseni on lähetetty.

Tilaus oli noudettaviissa matkahuollosta jo seuraavana päivänä (19.10).

Ei jäänyt mitenkään älyttömän hyvä "maku" näin jälkeenpäin, koska lopulta meni 13 päivää että tilaus tuli perille. Minusta on kärjistetysti ilmaistuna käsittämätöntä että tuotteille ei ole saldoseuranta päällä ja että minuun ei ole ole otettu heidän päästä yhteyttä ja pahoiteltu viivästystä. Hyvitysdiili toki pelasti paljonkin ostokokemusta. Mutta sitäkään en ihan ymmärrä että jos maanantaina 10:25 ilmoitan että olen hoitanut oman osuuteni, niin tilaus on vastaanotettu kuljetettavaksi matkahuollossa vasta keskiviikkona kello 18:52.

Ehkä sitä on tottunut liian hyvään, kun usein tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä tai jopa samana päivänä, jos tilaus on laitettu varhain aamulla.

Asiakaspalvelu 4/5 |
Ei pysty antamaan täyttä arvosanaa, koska minuun ei otettu yhteyttä että heidän päässään on tapahtunut kämmi ja jouduin ihmettelemään miksi tilausta ei lähetetä, ja lopulta ottamaan yhteyttä että miksi tilausta ei lähetetä. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti yhteydenottoon ja sähköpostiviesteihin, joten siitä iso plussa. Hyvitysdiili oli hyvä ja tuote osottautui hyväksi.

Toimitusnopeus 2,5/5
Kokonaisuutena hitaanpuoleista toimintaa. Henkilökohtaisesti isoa vahinkoa ei tapahtunut, vaikka tilaus lähti verkkaisesti (lopullinen tilaus 14.10 ja paketti matkahuollossa 16.10), koska jalkatreeniä ei ollut tuolle aikavälille ja paketti lähetetiiin Oulusta, joten paketti tuli jo seuraavana päivänä perille. Jos paketti olisi lähtenyt kauempaa, niin se olisi luultavasti ollut vasta perjantaina, jolloin en olisi saanut jalkatreeniin polvareita. Kun on tottunut liian hyvään, niin keskinkertainen ei kelpaa!

Arvosana 3/5
Jos haluat nopeasti jotakin, niin ei välttämättä paras vaihtoehto tilaus paikaksi, mutta asiakaspalvelu auttaa ja vastaa tarvittaessa nopeasti. Tilaus viivästykset hyvitettiin ainakin minun tapauksessa.

--

Ensitestissä SBD Polvenlämmittimet (7mm IPF hyväksytty)






















Kun paketti oli vihdoin kotona, niin hetihän se aukesi. Polvenlämmittimet näyttivät aluksi todella isoilta, mutta isolle miehelle (=lihavalle), niin pitääkin olla kookkaat polvarit.

Polvenlämmittimet jalassa vedin muutaman näytöstyylikyykyn ja kävelin kuin Euroopan kuningas kämppää ympäri. Polvarit ovat toistaiseksi ehkä hieman pienet nykyisille mitoille, silläe ne valahtavat hieman alaspäin kävellessä, mutta hätähän ei ole tämän näköinen, kun näin dieetillä niitä senttejä pitäisi lähteä tuolta polvareiden alta. Pienen testisession aikana polvarit kerkesi hieman hikeä kerätä, joten voisi sanoa että ne lämmittivät.

Torstai 19.10 Alakroppa, voima


Päivällä otin 10g kreatiinia ja ennen treeniä join yhden NOCCOn. Ennen treeniä pyöräilin n. 6km, kun kävin ostamssa yksityiseltä henkilöltä itselleni uuden luurin (Sony X) ja kävin kaupassakin ennen treeniä.

1a. Reidenkoukistus istuen 3x15
1b. Reidenojennus istuen 3x15

Polvet tuntuivat ulkoisesti lämpimiltä ja polvenlämppärit tuntuivat hyviltä jalassa, vaikka hieman valahtivat matkan varrella, kun sarjojen välissä tallustelin. Polvenlämmittimet eivät ainakaan näissä liikkeissä tehneet työtä reisien puolesta! Voi harmi!

2. Smith-kyykky 6x35kg, 6x55kg, 6x75kg, 6x85kg,

Polvenlämppärit pääsivät oikeuksiinsa.  Polvenlämmittimet veivät "ikävän paineen" pois polvilta ja kyykkääminen tuntui tukevalta. Kyseiset polvenlämmittimet ovat niin jämerät, että ne luovat pienen pompun alhaalla. Itselläni juuri alhaalta noustessa tuntuu kaikista ikävimmiltä, joten pystyin keskittymään kyykkäämiseen ilman huolia ja murheita.

3. Precorin kyykkymasiina, kasvot laitteeseen päin (="väärinpäin) 5x50kg,70kg,90kg,110kg,130kg,150kg, 15x90kg

Sama trendi kuin smith-kyykyssä. Kyykkääminen tuntui hyvältä, ei missään vaiheessa tarvinnut jarrutella ikävien tuntemuksien takia. Ah, mitä vaihtelua! Poikkesin "treeniohejlmasta" ja tietoisesti hain itselleni isoja rautoja. Parhaimmillaan olen tässä laitteessa kyykkäilyt 130 kilolla ilman lämppäreitä, mutta se ei ole ollut kovinkaan miellyttävää.Loppuun ohjelman mukainen maksimisarja oikealla kilomäärällä.

4. Suorinjaloin maastaveto käsipainoilla

3x5,37,5kg, 15x37,5kg

5. Voimapyörä
6,6,6,10xbw

Hassutteluextra: 3 settiä voimapyöräilyjen välissä loitonnusta ja lähennystä.

Aika paljon tuli jauhettua schaibaa sarjojen välissä, joten oli todella lepponen treeni. Ei ollut kaukana että olisin tehnyt enemmänkin extraa.

Tämä treeni loi aika paljon uskoa paremmista jalkatreeneistä ja mielessä kävi nanosekunnin ajan että pystyisinkö joskus treenaamaan treeniohjelmalla, jossa olisi jalkapriorisaatio.. Kannatti sijoittaa polvenlämmittimiin. Jos vain kyykkääminen jatkossakin tuntuu yhtä hyvältä, niin kaukana tulevaisuudessa minulla voi olla reidet. Ihan oikeat reidet, ei kanankoivet.

--

ps. keskiviikkona 18.10 oli paska yläkropan voimatreeni, en kirjota edes sitä ylös ettei tarvi muistella. pss. Muistelen kuitenkin sen verran että tein pystysoudussa 17,5kg -> 52,5kg kutosia 5kg korotuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti