lauantaina, kesäkuuta 7

Vihdoin ja viimein...

homma pelittää kaikin puolin... 

1. Ei kolota
Kahteen vuoteen ei ole ollut näin hyvää tilannetta, kaikkia liikkeitä voi tehdä ilman kipuja. Uskaltaa juntata, ei tarvi miettiä uskaltaako vai eikö uskalla. Nyt voi latoa kiloja tankoon ja toivoa että rauta liikahtaa, kun äijä murahtaa, eikä tähän tarvittu MSM:ta tai muita temppuja. 2 viikon totaalilepo teki gutaa. Ennen totaalilepoa, minulla ei ikinä ennen ole yhtä paljon paikat reistaillu, ei ollut lihasta tai niveltä joka ei olisi jossain vaiheessa treeniä vaivannut.

2. Lissee levyjä
Nyt vähän vaikuttaisi olevan käyrä ylöspäin, vielä ei ole ennätykset paukkuneet, mutta rauta on nyt tuntunut keveämmältä kuin pitkään aikaan. Jos näin saisi painettua kuukauden tai pari, niin voisi saada jotain aikaakin. 

3. Kaloreita koneeseen - hiilaria pirusti treenin ympärillä
Nyt mää tunnustan että pidin supersalaisen offikauden, käytin painon (aamupaino) 112 kilossa... Kun rauta alkoi painamaan ja tuntui että ei se fätti nyt tunnu lähtevän hyvällä/pahalla, niin mä heitin puntarit piiloon ja aloin mättäämään ruokaa. Paperilla erittäin huono taktiikka ennestään sumopainija kunnossa olleelle, mutta 2vkon totaalilevon jälkeen ( kuukausi sitten) kun aloin treenaamaan, niin hieman laitoin pienemmälle kalorihanoja ja aloin taas treenaamaan. Siitä lähtien painoa on tippunut nelisen kiloa, yleensä kun tauon jälkeen palaa raudan äärelle, niin itselleni tulee kahden kilon nestepöhö. Tällä kertaa tuosta 4 kilosta ei taida kovin montaa grammaa olla vettä, kun ei ole tullut mitkään notkahduksia painoon, vaan _TASAISESTI_ tippunut, melkein joka aamu vaaka näyttää pienempää numeroa. Yleensähän meikällä heittelee todella paljon aamupaino varsinkin "dieetillä".. No mikäpä tässä nyt on niin ihmeellistä? No ensimmäistä kertaa pitkään aikaa SAA SYÖDÄ. 

Nyt menee varmasti kaloreita +-300kcal 3500 :sta, esim. riisiä menee tällä hetkellä 50-100g (+200-400kcal) enemmän kuin viimeksi niitä puntaroin. Osmopurea nyt menee treeniä kohden n. 60-100g treenijuomassa ja 30-50g palkkarissa (ennen 30g treenijuomassa, harvoin palkkarissa 30g) eli sieltäkin tullee semmonen +400kcal ja 100g hiilaria enemmän kuin ennen. Jauhelihaa menee per ateria n. 50g enemmän.
Olen jopa hellepäivinä jäätelöäkin syönyt surutta. Juon nyt säännöllisesti maitoakin 2-5dl ja leipääkin tulee syötyä viikottain. "Yllättäen" jäätelöä ei ole tullut syötyä, maitoa en ole oikein ikinä juonut enkä kämpillä leipää syönyt juuri ikinä.

Suurin osa päivän hiilareista pyörii treenin ympärillä ennen - aikana - jälkeen. Kalorit vaihtelevat aika paljon esim. lepopäivä vs jalkapäivä, jalkapäivänä vedän treenin ympärillä niin paljon ruokaa kuin jaksan. Lepopäivinä... nitkutellaan. :D

Nyt katsotaan kuinka kauan tätä onnea kestää... :)

6.6.2014 Rinta & haubersonS

1. Penkkipunnerrus tangolla
6x120kg
5x130kg
3x135kg
- Normipena on paskempi kuin kapea pena.. Nooh, normipenaan kun löytäisi optiimi liikeradan (tanko oikeaan paikkaan rinnalle), niin kyllä siitä hyvä tulloo. Koko ajan rauta kevenee.. 

2a. Vinopenkki tangolla
15x60kg, stopeilla & hitaasti 
12x80kg, stopeilla & hitaasti
12x90kg, sahaten ja höyläten
9x100kg, 
4x100kg
- Todella hyvät sarjat, ei minkäälaisia kipuja, uskalsi juntata satskulla ilman huolia.

2b. Hauiskääntö seisten kp
20x10kg
15x15kg
10x20kg
8x25kg, hammer vartalon eteen
6x30kg, hammer vartalon eteen

3a. Vipuvarsipenkki
15x50kg
12x70kg
10x80kg
- En ole ennen tehnyt edes 80 kilulla, kun on aika raskas vipuvarsipenaksi.

3b. Hauiskääntö seisten mutkatangolla
20x17,5kg
2x20x22,5kg
- Jostain syystä vihaan yli kaiken tangoilla vippailua, ei saa optiimi otetta itselleen, liian leveä tai kapea. Suoralla tangolla en viitti ranteita rassata. Pumppailin hiluilla.

4a. Pec-deck 3x15x45,5kg
4b. Scotthauiskääntö 3x20x20kg

1.5h, salilla oli sen verran porukkaa, että ei päässyt treenaamaan kuten ennalta suunnittelin.. Normipenkki kulki hunoiten rintaliikkeistä, vaikka oli ensimmäinen liike... Hyvä treeni kerta kaikkiaan, kirjoitushetkellä TISUT ON KIPPEET. 

1 kommentti: