tiistaina, huhtikuuta 9

Paluu maan kamaralle


Tänään treenasin ilman boostereita tai muitakaan ihmeaineita. Treenin täytyy kulkea aina, ilman tabuja, ilman loistavaa treenimusiikkia tai niinä päivinä, kun rauta painaa tai ei kiinnosta tippaakaan touhu. Useimmat jäävät kotia makamaan, minulle se ei ole vaihtoehto. Olen tässä puolen vuoden sisällä kerran joutunut toteamaan "eihän tästä tule hevonvittuakaan", yritin 30min veivata ties mitä ja miten, mutta totesin etten saa veivattua järkevää ja tehokasta treeniä, joten otin treenikassin olalle ja menin kämpille miettimään syntyjä syviä. Seuraavana päivänä vittuuntuneena paukuttelin ennätyksiä . ;)

Tänään onneksi oli pirun hyvää treenimusiikkia tarjolla. MP3 :sesta pauhasi alle oleva tunnin mittainen eeppisen musiikin kokoelma(?).

 

Tämä 'mestariteos' löytyi tämän hetken parhaasta fitnessblogista From Fatness To Fitness :ta, en yleensä pysty lukemaan fitnessblogeja, koska ne ovat täynnä elämän ihanuuden toittomista. :) Itse en ainakaan koe jokaista helvetin asiaa aina ihQuksi ja söpöXi, joten en oikein pysty samaistua yltiö positiivisiin päivityksiin. Kun taas tämä MissEvilEven pitämä blogi on erittäin pätevää luettavaa ihan miehillekin, eli jokainen postaus ei ole elämän ihanuuden toittomista.

Epäilijöille kaivoin ihan varta vasten parhaimpia bloggauksia kyseistä blogista:
Fitness Freak - Paino sanalla FREAK
FatToFitToFattuFittuVittu
Repeat after me: I AM A CHAMPION!

 Ihan hyvää settiä, eikö?

9.4 Kanankoipiin lihhoo

1. Hack-kyykky, kapea
10x100kg
10x110kg
8x120kg
6x125kg

2. Reidenojennus istuen
15x66kg
15x73kg
13x80kg
13x87kg
12x93kg
11x100kg

3. Jalkaprässi, kaikin konstein & kaikilla mausteilla
10x200kg
15x200kg
12x200kg
8x200kg
15x200kg
17x150kg > 15x150kg
- Paluu pohjalle, painavaa schaibaa!

4. Box-kyykky smithissä
13x110kg
14x120kg
12x130kg
11x140kg > 6x110kg > 6x80kg

15min crossaria

Eilen ei tullut yhen yhtää seinää vastaan, mutta nyt piti useamman kerran antautua, ja tyytyä esim. jalkaprässissä aika pieniin painoihin. Jumppa oli silti kova, mitää en kadu ja koneesta kaivettiin kaikki irti mitä sillä oli tänään tarjottavana.

4 kommenttia:

  1. Kyllä kovasti yllätyin kun tämän jutun bongasin. Kiva että luettavaa löytyy äijillekin, ettei tuu ihkuilu jo korvista asti ulos, tosin en mä ny tiedä ansaitsenko tollasta titteliä että oikein "tämän hetken paras fitnessblogi" :D Mut mulla onki tämmönen komboblogi. Bodausta sopivassa suhteessa ni ei oo liian lässyy :)

    Täytyy alkaa seuraamaan tätä sun blogia kun nyt tuli bongattua! Tsemii treeneihin :)

    VastaaPoista
  2. Btw, pikku vinkki: Suosittelen hieman modaamaan tätä sun sivun ulkoasua, lähinnä värivalintojen osalta. Sininen on ihan ok, mutta saisiko jotenkin kevennettyä? Mä en saa itse kunnolla selvää, eli näin tummalla sinisellä oleva pohja hukuttaa ton mustan tekstin aikalailla, valkoisen näen.

    Ihan vaan lukemista helpottaakseni ajattelin että jos asialle olisi mahdollista jtn pientä viilausta tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Titteli on täysin ansaittu ja oikea. :)

      Olen itsekin pohtinut tuota väriprobleema. Nyt on ehkä astetta parempi.. En haluaisi sitä perusmallin mustaa valkoisella tai toisinpäin. Kiitos palautteesta ja tsempeistä, niitä aina tarvitaan!

      Tsemppiä sinullekin koviin treeneihin & korkea tasoiseen bloggailuun.

      Poista
    2. Thanks! Nyt on heti ihan vitusti parempi! Saa kaikesta selvää :) Ja ei pidä alistuakaan lampaaksi, pidä vaan värikäs pohja :)

      Poista