tiistaina, toukokuuta 13

Hiljalleen paluuta bodilaiffiin

Maaliskuun puolessa välissä hermosto sanoi itsensä irti muutamaksi viikoksi ja samalla ilmestyi pieniä vaivoja, jotka ovat mm. estäneet kaikki raskaat soutelut selälle, alaselkä kipuili myös pitkästä aikaa ja polvet olivat todella kipuherkällä päällä. En ole harrastanut tuplatreenipäiviä sitten viikon 10.. Huhtikuu meni keskittyen koulunkäyntiin, salilla on käyty puoliteholla, vähän miten sattuu. 1.5 sairastuin flunssaan ja sen kourissa meni lähes kaksi viikkoa, ennen eilistä  salitreenistä oli 2 viikkoa, joten nollista taas lähdetään rakentelemaan raunioista toimivaa peliä.

NYT...

Tuplatreenipäiviä fiiliksen mukaan väh. 7 treeniä viikkoon, kaikki tämän vuoden tavoitteet on vetästy vessanpöntöstä alas useampaan otteeseen. Ensi vuonna sitten jos saisi jotain aikaan. 

Puolitehotreenien aikaan syömisetki meni puolivillasesti... Töitä taas riittää, pohjilta lähdetään.

Olen katsellut aika tarkasti ajatuksen kanssa Marko Savolaisen videoita, joissa mm. Ari Uusitalo opastaa hilavitkutustekniikoita ja olenkin tässä 2 kuukautta harjoitellut soutelemaan pienillä painoilla kun isoilla ei kertakaikkiaan ole voinut tehdä. Selkätreenit menee perille paremmin kuin koskaan ja kaikki liikeet teen hieman paremmin kuin ennen. """"""Isoihin rautoihin"""" en ole koskenut sitten maaliskuun lopun, penkissä yritin saada jotain aikaan, mutta pipariksihan se meni = haluttu kehitys jäi saavuttamatta. 

12.5 

Aamutreeni: 10 sarjaa rintaa ja 12 sarjaa selkää, ojentajille ja hauiksille 2 sarjaa.
Iltatreeni: selälle 5 sarjaa, sivuolille 5, olille punnertelua 4 sarjaa, takaolille 5 sarjaa, käsille 2 sarjaa ja rinnalle 1 sarja...

Puhdasta pumppailua, yyberpuhdasta, niin puhdasta että se raastaa hieman hermoja, tykkään juntata, henk. koht. enkkoja on kiva tavoitella ja onnistua tavotteista, tavoitteet potkii eteenpäin. Pienillä painoilla puhtaasti hinkkaillen tyytyväiseksi tekee sen kun saa paremmin ja paremmin tuntuman, mutta kun ei tuo tuntumapumppailu vaan nostata samanlaista fiilistä treenatessa.. toimivaahan se on.. Noh, tehdään molempia, heti kun pystytään.

13.5 Jalkapäivä

Paluu normibodiruokailuihin tekee hyvvää, pakki pelittää paremmin, nälkäkään ei vaivaa kun useammin syö pienempiä satsia. Tuttua jauhelihaa ja riisiä päivästä toiseen, alle 10% jauhelihaa totta kai, kanaa en ole syönyt pitkään aikaan, olen jämähtänyt jauhelihan orjaksi, se on vaan niin simppeliä ja hyvää, kylkeen voi keitellä ihan mitä tahansa. Lisäravinteita olisi postissa odottamassa, tämän hetkinen lisäravinekattaus on kuin pro bodarilla löytyy lähes kaikki malaatit ja alaniinit, lukuunottamatta niitä, joillaki oikeasti ne lihat ja voimat taotaan, ei varmaan tarkemmin tarvi vihjata mitä tarkoitan. :) Listaan tässä pikapuolin mitäs kaikkea onkaan kertynyt.

Treeniohjelman vaihtaminen tai muokkaaminen on pyörinyt mielessä jo pari kuukautta, mutta jotenkin ajatus ei lämmitä.. Ainoa fiksuhko vaihtoehto olisi 4-jakoinen, jolla treenaisin viisi kertaa viikossa, sillä voisi hieman tuota volyymia nostaa.. lihakset saisivat enemmän lepoaikaa, mutta siitä hermostosta en tiedä, joka on se the ongelma. Pitää funtsia, jotenkin uskon että kun lihat runnoo 2x läpi kovalla intensiteetillä, niin saa parhaimman(?) kehityksen aikaan.. Tosin pelkkää mutua ja harha-ajattelua, mutta kun tähän asti se on toiminut aina kun olen pitänyt maltin mukana...

Jalat kävin treenaamassa superina reidenojennusta ja -koukistusta 4x settiä takareisille venyttelyä, hack-kyykyssä 0>30kg>50kg>80kg, semmosta pikkunättiä naatiskelua, kun sai 2vkon tauon jälkeen reisiin verta ja kipua. Sen jälkeen jalkaprässiä ja reidenkoukistusta maaten superina 4x.. Samaa naatiskelua mm. jalkaprässissä oli 50kg(!!!), jolla pumppailin pitkiä sarjoja. Nautin kivusta ja särystä. Mihinkään ei ole hoppu, ennen sairastelua tein hackissa 10x160kg, joka on henk. koht. ennätys, vaikka kauan tuskastelin 100 kilon kanssa, kun viimeksi päivittelin.

Rauhassa, päivä kerrallaan.

Mieli huutaa tavotteita!? Jotain kohti pitäisi edetä treenipainoissa, kehonpainoissa, sarjoissa tai jossakin.. Yksi tavoite on joka liittyy syksyyn, bodihommat ja aerobinen kunto liittyy hieman, mutta eipä avauduta siitä tavoitteesta enempää... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti