sunnuntaina, elokuuta 4

Taas se lysti alkaa...

Nimittäin dieetti polkastaan käyntiin maanantaina.

Ajassa pikaisesti taaksepäin

MA-TI välisenä yönä menetin taas kerran yöuneni, joten tiistain treeni jäi veivaamatta. Torstaina kävin paukuttamassa rinta & selkätreenin, ihan perus schaibaa oli se treeni. Perjantaina vedin koivet aika hyvin, kun domssit tuntuu vieläkin kintuissa mm. hack-kyykkyä 15x100kg, 12x120kg, 8x130kg lyhyehköillä palautuksilla supersettejä pari kappaletta.

3.8 Kädet & olat

Vähä erilainen veivaus, supersettiä ja kämäsen outo giantsetti.

1a. Pushdown narulla 3x15x50kg
1b. Hauiskääntö kp seisten 3x12x12,5kg
1c. Vipunostot sivulle 3x15-20x12,5kg

2a. Kapea penkki 3x12x80kg
2b. Hauiskääntö seisten kulmatangolla 3x12-15x30kg
2c. Arnold press kp 3x10x20kg

3a. Scott-hauiskääntömasiina 3x10-15x35-30-20kg
3b. Ojentajapunnerrus niskan takaa 2x15x25kg
3c. Vipunostot sivuille seisten kp 3x10x30kg
3d. Olankohautus kp 3x15x20kg
3e. Takaolkapäitä masiinassa 3x20x27,5kg

32 sarjaa lämmittelyineen tuntiin! Ei ollenkaan paha, hieman säästelin ojentajia maanantain 160-165kg penkkimaksimikokeiluun. Suoraan sanottuna ei paljoa kiinnosta mitä sieltä tulee, mutta eiköhän se 160kg vähintään tule ylös. Jostain syystä mave jäi pois ohjelmasta, niin turha sitä on edes yrittää.. Että semmonen "voimailujakso"... Joka kerta kiinnostus lopahtaa nopeammin kuin edellisellä kerralla. Ei vaan oo mun juttu. :)

1.8 Inbody-mittaus

Oli aika tylsä lärpäke, pari lukemaa pisti silmään: sisäelin rasva on noussut kohisten vanhoihin lukemiin!!! Ei ollenkaan huva. Jaloista on yhteensä muka lähtenyt puolikiloa lihasta ja keskivartaloon tullut 0,5kg, käsiin on tullut lisää lihasmassaa. Usko ken tahtoo mihin tahtoo. Kaikki muuten about ennallaan masiinan mukaan, eihän se ole missään nimessä 100% luotettava.. Eli en ihan kaikkea niele pureksimatta.

5.8 Dieeeeeeeeetille.

Oli aika helppo summailla että pitää laittaa dieetti pyörimään. Tämä dieetti tulee olemaan niin monella tavalla erilainen ihan pääkopallekin, kun takana on yksi semi ok rykäsy. Haluttais kyllä vähän avautua tuosta edellisestä dieetistä, mutta eipä se mitään muuta, tavotteista jäätiin todella kauaksi ja loppukuntokin on aivan paska.

10 kilo pitäis raapasta pois, jostain syystä on tosi luottavainen fiilis ja hyvillä mielillä lähdetään tätä urakkaa toteuttamaan, uskoisin että tämä tulee olemaan kaikinpuolin paljon parempaa diettailua kuin edellinen häröpalloilukokeilujen sarja -dieetti. Ehkä jossain välissä sitten tarkemmin mitä teen eri tavalla ja miksi. Nyt ei pelätä aerobista tai lihaskatoa, nyt pelätään ainoastaan vaan että fläsä ei haihdu kehosta.

Jos tämä paska floppaa samalla tavalla, niin siinä vaiheessa tarvin kallonkutistajaa. Nyt se paska tirisee pois.

Uusi "juttusarja" tai höpöttelyaihe tai jotain vastaavaa

Meikälle on välillä ollut vaikeaa tuottaa onnetontakin tekstiä näihin "bloggauksiin", keksin tässä viikko takaperin että mistä saisi jutun tynkää pitkäksikin ajaksi:

"Miten ihmiset eksyivät väärään blogiin, siis raudanluja-blogiin".  Tulen käsittelemään ensimmäisenä google-hakuja, joilla tänne on eksytty, Tulen myös käsittelemään kaikki mahdolliset liikenteen lähteet ajansaatossa (viittaavat url-osoitteet, viittaavat sivustot, mitä näitä nyt mahdollisesti on)

Uskaltaisin väittää että ihan mielenkiintosta shittiä tulossa. Aika vaikea tässä on tarkemmin selittää ideaa, mutta seuraavassa bloggauksessa sitten varmaan jutun juoni avautuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti