perjantaina, lokakuuta 4

Jalat tuplana pumppailen

Tiistaina jätin tekemättä takareidet, loppu yksinkertaisesti päivästä tunnit kesken... Keskiviikkona käväsin tekemässä ylimääräisen penkkitreenin, koska yhdet kisat kuumotteli todella julmetusti. Onneksi, polte kisaamiseen on nyt laantunut ja ylimääräisiä penkkitreenejä ei ole tiedossa. Maanantain yläkropan rintatreenistä huolimatta 150kg tuli helpon oloisesti oikealla kisanostotekniikalla, kokeilin eri oteleveyksiä ja tuntui siltä että kapealla otteella hilut lähtee räjähtäen kohti ääretöntä ja se nyli. :D Oe voe, en ymmärrä miten ojentajat on näinkin kovassa iskussa vaikka olen jo kauan himmaillut ojentajien treenauksessa, kun ottavat treeniä vastaan suhteellisen hyvin ja rintatreeneistä yritän saada kaiken irti.

Torstaina vedin rinnan(!) ja selän. Rintaa, rintaa, rintaa. Rinnalle tein vain kaksi liikettä pienillä hiluilla vinopenkkiä tein vain 30 kilon kässäreillä 15 toiston settejä 4-5. Selkää veivasin 15 sarjan edestä, mutta ei todellakaan mitään raskaita painoja. Punpin sai aikaiseski molemmille..

Nykyisellä treeniohjelmalla taitaa olla takana 8 viikkoa(?). Tällä nykyisellä treeniohjelmalla hieman patti kasvaa ja voimaa tullee, niin mitä sitä turhaa vaihtamaan. Ehkäpä paras treeniohjelma itselleni(?). En todellakaan ole vaihtamassa pitkään aikaan, tällä voisi vaikka koko loppuvuoden treenailla, jos ei sitten koulu- tai työrintama aseta rajotteita treenauksen...

Lepopäiviltä ja yhden treenin päiviltä otetaan kotiaterioilta riisit veke, koulussa pitää vähän tarkemmin katsella mitä sinä kauhoo.... Byebye hiilari.

--
Ajattelinpas myös että kyllä sitä mavea on tehtävä!

Tiistaina: 1. treeni etureidet, pohkeet (voima), 2. treeni takareidet, pohkeet (pumppi)
Perjantaina: 1. treeni takareidet, pohkhkeet (voima). 2. treeni etureidet, pohkeet (pumppi)

=> RAUTAA RAJALLE, MAVETTELU ALKOI NYT. 





















Onhan sitä kaivattu ja nyt keksin mihin väliin sen ängen semijärkevästi!

4.10: Aamupäiväinen takareisihässäkkä

1. Maastaveto
2x6x120kg
6x130kg
6x140kg
- Ensimmäinen sarja oli todella jäinen ja raskas, kone onneksi lämpeni noppeesti touhuun ja tekniikakin oli ihan hyvässä kuosissa. Eihän tässä mene ku pari hassua viikkoa, niin olla vanhoissa treenipainoissa(?!)

2. Jalkaprässi, sumo
20x270kg
18x300kg
17x350kg
15x400kg
12x270kg

3. Reidenkoukistus istuen 
4x12x66kg

Iltaiset laiskahkot etureisiliukaukset

1. Reidenojennus
20x45kg
20x52kg
20x59kg
20x66kg
20x73kg
20x80kg
20x87kg
- Muutama hassu.

2. Jalkaprässi, jalkaterät yhdessä
15x100kg
4x15x150kg
- Polovet/etureidet yleensäki tuntu aika heikoilta, niin aika laimeat punppailut.

3. Pohkeita jalkaprässissä
7x20-25x150kg
- Tiistainen treeni hieman painoi.

Todella yksinkertaiset juNpat, I like it.

PS. Lauantaina ehkä otamma videopätkää, jos herra kuvaajan kanssa saadaan sumplittua aikataulut täsmäämään. Vähä pelottaapi, että nouseeko mikhään mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti