keskiviikkona, heinäkuuta 15

Jauhoista ja tabuista

Moij taasen.

Välillä sitä pieni salitreeniä harrastava ihminen voi huomata, että lisäravinnevarastot saattavat olla hupenemassa. Onneksi, nykyisin lisäravinnekauppoja on netti pullollaan. Itse olen suosinut sporttimekkaa, pps-shopia, mannista ja massia.

Sporttimekasta saa tilailtua lähes 100% varmuudella halvimmalla m-nutritionin ja supermassan tuotteet, jotka ovat tunnetusti markkinoiden parhaat. :) sporttimekasta saa myös selfin ja scitecin tuotteet, joka on iso plussa.

Suoraan Manniselta olen tilaillut, jos olen halunnut käyttää mannisen whey overdrivea tai silloin kun on ollu hyvät alennukset.

Pps-shopilta olen viime tilaukset hoitanut, koska oma lisäravinnebudjetti ja halu hifistellä on hiipunut. Heiltä saa heidän omaa merkkiä ja selfiä, eli perushyviä ja varmoja tuotteita edullisesti. Selfiltä käytän vitamiini- ja hivenainetuotteita sekä heraproteiinia. Pps-shopin omalta merkiltä käytössäni on aminohappotuotteita esim. eaa. Pps-shopin nopea toimitus on aina hämmästyttänyt; illalla tilaus ja seuraavana aamuna se on pistetty jo etiäpäin, muistaakseni joka kerta. Muutkin lafkat kyllä toimittavat nopeasti. :)

Massilta olen ajan saatossa käyttänyt monivitamiinia, omega 3 :sta, heraa ja joitakin aminohappotuotteita, kaikkia edellä mainittuja on vieläkin käytössä paitsi heraproteiinia. Kokemusta löytyy myproteinin tuotteista, joita saa välillä naurettavan halvalla. Tilaan sinoastaaan silloin massilta, kun sieltä saa ulosheittohinnoin lisäravinnekaappiin uutta purnukkaa. Tuotteisiin olen ollut ihan tyytyväinen, mutta jostain syystä ennemmin tilaisin yllä mainituilta lafkoilta.

---

Tänään hain tämän vuoden ensimmäisen lisäravinnepaketin. Paketti sisälsi yhteensä 1kg eaa :ta, zma- ja d-vitskupurkit ja 4kg heraa, kaupan päällisenä 1kg selfin protein shakea, joka on kai smoothietuote (?). Hintaa vähän päälle satsku, eli ei kovin paha.

Jos jotakuta kiinnostaa lukea enemmänki jotain schaibaa lisöravinteista, niin täältä voi lueskella: Raudanlujat lisäravinteet


















Kyllä ny taas pärjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti