maanantaina, heinäkuuta 20

Luuserimaista menoa

Moikkelis moi!!

Viikonloppu tuli ja meni leväten. Päätös ylimääräisestä lepopäivästä muodostui aikas vikkelään, kun muisteli kahta edellistä räpellystä salin puolella. Pidän ylimääräisiä lepoja lähes aina luovuttamisena tai laiskottelemisena, eli annoin itselleni luvan olla laiska luuseri.

Luuserina palailin maanantaina salille, alkuun taas kerran 17min crossaria. Itselleni muistiin: 15min 2,25km, 16min 2,35km ja 17min 2,50km. Crossarilla harrastan tällä hetkellä omaa superintervallihyperhiit -menetelmää, joka treenissä 1min lisää pituutta kestoon. Tarkotuksena olisi lopulta vetää ainakin pari 20min settiä ja sitten vaihtaa joksikin aikaan tasasykkeiseen humputteluun, ihan vain mielenkiinnon ylläpitämiseksi. 

Crossarin jälkeen olin aikasta naatti, hetken jo siinä tuumailin että enhän mää jaksa mavea ja mulla on shortsitki jalassa tulee vaan kipu ja ketutus (!!).. Salilla Kiviniemen Timo tsemppaili asiakastaan ja vähän se tekemisen meininki tarttu meikäläiseenkin, joten pakkohan se oli tarttua härkää sarvista kii ja alottaa mavettelu!

Tällä kertaa 2x6x132,5kg, tähän asti progressio on ollu kymppi per viikko, mutta en mene ensi treenissä vannomaan onnistumista, mutta pittee yrittää. Tämän kertaisessa mavettelussa oli jo pientä sähäkkyytä havaittavissa ja keskivartalossa pitoa. Mie uson vahvasti, että malmia saa jatkossakin lisätä viikoa kohti; jos ei 10kg, niin ainaki 5 kilua useamman kerran. 

Kahden onnistumisen (crossari ja maven) jälkeen oli helppo jatkaa selän takomista isommaksi. Heti maven perään supersarjana t-kulmasoutua ja pulloveria 2 setin verran. Treenin vedin loppuun kahella eri supersarjaparilla. Vähän yritin laittaa malmia, mutta hauikset vaan pumppas itteensä verta.

Paino on tullut korkeimmasta vaakanumerosta 5 kilua alas, enää 20 jäljellä niin pääsen alle 100 kilon kerhoon, tosin alle 100 kilosena olen ollut viimeksi... hömm.. yläasteella.. #foreverfat #feelthefatnesss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti