sunnuntaina, heinäkuuta 12

urpoin päivitys hetkeen

Töttöröö urvelot ja narukerät, kukaan fiksu tai vähääkään lihaksikkaampi jantteri tai pantteri ei tätä lue, joten voin ihan vapaasti dissata teitä.

Ette ikinä arvaa, joten kerron kiertelemättä;  OLEN KÄYNYT TREENAAMASSA. #suprise. Treeni"blogin" kirjoittaja on käynyt treenaamassa, kukapa olisi arvannut. #vitsitsikseen

Toivottavasti tästä päivityksestä välittyy elämänilo ja rakkaus lajia kohtaan sekä entistä rennompi asenne.

"Jo" 2vkoa jatkunut säännöllinen treenaminen on tehnyt hyvää pääkopalle ja kropalle. Kun jotain on tehnyt vajaan 10 vuotta irvistäen, piereskellen ja välillä hikeä vuodattaen, niin aina sitä passiivisilla kausilla halajaa takaisin vanhan elämäntavan palaamiseen jollakin tasolla. Arkeen saa jopa vähän onnistumisia hyvien treenien muodossa ja jonkulaisia tavotteita ja päämääriä asetettua näinä sekavina aikoina.

Ensimmäinen kierto 4-jakoisella on takana ja toista olen aloittanut yhden tehdyn treenin muodossa. En vielä ala sen kummemmin kirjoittelemaan ylös treenejä. Tällä hetkellä treenaaminen on kovahkoa kropan sisäänajoa tulevia koettelemuksia varten eli kovaa yritän treenata, mutta kroppa on karstaa täynnä, joten esim. sarjakestävyys on luokkaa nolla ja voimatasot  Janne 15v tasolla, olen ottanut takapakkia vajaan 8 vuotta. O/

Tärkeintä tällä hetkellä on painonpudotus, ryhdin palautus ja aerobisen kunnon parantaminen. Mutta oikeastihan ja pohjimmiltani haluan kasvaa isoksi ja vaffaksi, jospa ne tulis sivutuotteena. Maastaveto on tällä hetkellä tärkein liike, koska olen täysin laiminlyönyt keskivartalon ja jalkojen treenauksen. Maastavedossa olen aloittanut pakkismiken 2x6 tsydeemin, viime viikolla tein 2x6x112kg!! Aika huikeen... PASKA. vrt vaikkapa 10x200kg ennätykseen, mutta tämä on tämän hetkinen taso ja tuleva taso on eri sfääreissä.

Kohti parempaa.

1 kommentti: