tiistaina, heinäkuuta 7

kirjoita tahan otsikko

Neljäs junppa Ylivieskan päässä Fysiomotionilla tälle vuodelle DONE. Muutin tosissaan takaisin Ylivieskaan kesäkuun alussa, oleskelin yli puoli vuotta naapuripaikkakunnalla, jossa oli aivan uskomattoman tehokas motivaation tappaja sali, jossa ei juuri huvittanut treenata. (Kootut selitykset osa 6 ja 9)

Nyt on pyöreä pieni mies päk. #unstoppable #hästag

Koska samassa taloudessa asuu toinenki aikuinen ja pienempää ihmistä, niin luppoaikaa ei ole läheskään yhtä paljon (=ei yhtään :D), niin salilla ei voi vaan oleskella kuten ennen pari kertaa päivässä. Treeniohjelmaksi valikoitu:

Lainaan itseäni vanhasta blogipäivityksestä:
Dorian Yatesin 4-jakoinen
1. Olkapäät ja ojentajat
2. Selkä
3. Rinta ja hauis
4. Jalat

Se on hirveeeeeen nätti. Tykkään erityisesti siitä että selkä ja jalat eivät ole perättäisinä päivinä ja periaatteessa treeni kiertää pienet lihat (ojentajat,olkapäät) - isot (selkä) - pienet (rinta,hauis) - isot (jalat).
Kun minä niin rakastan tuota perstuntumaa, niin sillähän sitä taas mennään eli ei mitään runkoa treeneihin, enkä treenejä sido tiettyihin päiviin.. Levot ja treenit perstuntumalla... Muutamassa isossa liikeessä pyrin aikaan saamaan progressiota (enemmän toistoja/kiloja).. Yritän syklitellä erilaisia viikkoja http://raudanluja.blogspot.fi/2014/06/uutta-treeniohjelmaa-dy-4-jakoinen.html

Tänään
Crossarilla 10min, 40min selkää mm. mave 6x112,5 ;)

1 kommentti: