lauantaina, heinäkuuta 18

Pienten tyttöjen lämmittelypainoilla

Päivät vierii, treenejä veivataan ja välillä levätään. 

Torstaina veivasin iltamyöhäsellä jalat. Alkuun 15 minuuttia crossaria kahden kilsan verran, siitä suoraan hack-kyykkyä lämmittelemään. Muutaman toiston jälkeen oli aika selvä, että sinä päivänä ei tarvi/kannata lastata paljoa kiloja. 

30 kilolla otin aluksi kympin.. Se oli tuskanen ja kovan työn takana, joten päätin tehdä restpausena 50 toistoon asti. Seuraavat 40 toistoa sain veivattua kuuden tauon jälkeen. #hcbodybuilding #heavyweights

Jalkaprässi oli varattuna, siinä sitten pähkäilin muutaman tuhannesosan ja nöyrryin menemään makuulle veivaamaan takareisiä 10 kilolla(!!) 50 toiston verran, alkuun kymmenen toistoa ja viidellä tauolla loppuun.

Reidenojennusta istuen ja koukistusta samoin eväin 32,5 kilolla (!!). Loppuun pohkeita istuen 75kilolla 50 toiston verran. Loppuun yks setti vattoja.

14min crossaria, 100 toistoa etureiskaa, 100 toistoa takareiskaa ja 50 toistoa pohkeita = yht. kesto tunteroinen 

Hyvä treeni pienten tyttöjen lämmittelypainoilla.

Sitten koitti heleppo päivä; olat ja ojentajat.

16mim crossaria 2,25km. Kapeeta penaa 3x10x60kg, kyynärpäitä vihlo, ranskalaista punnerrusta, pushdownia, kaikkia 2 settiä. Ojentajatreeniin minun ei tarvitse panostaa, sillä ne ottaa ihan älyttömän superhyvin treeniä vastaan.

Treenin lemppariosuuuuus OLKIAAAA : ))
Lämmittelynä 2 settiä vipunostoja sivulle.  Tykkään reenailla olkia super- ja triplasarjoilla, nyt tavaksi on muodostunut tämänkaltanen triplasarja:

Työsarjat, kolme liikettä peräjälkeen
Pystysoutu taljassa 3x12-15
Niskan takaa punnerrus seisten smithissä 3x15
Vipunostot sivulle viparimasiinssa 3x15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti