maanantaina, syyskuuta 18

5. dieettiviikko pakettiin

Viikot vierii ja lihasten jämät hylkäävät rasvaisen kehon. Rasva jää ja kaikki muu lähtee. NO JOS EI KUITENKAAN. 

5. dieettiviikko starttasi maanantaina historiallisella mättö&huttutankkauksella, jossa pommitettiin mahan perukoille n. 800g hiilaria ja rasvasoluja ruokittiin 200g rasvalla, myös lihakset saivat osansa, kun rakennuspalikkaa eli proteiinia tuli noin parisataa grammaa. 

Uskomatonta! Sain tuhottua kokonaisen dieettiviikon viikon ensimmäisenä päivänä. Vai sainko sittenkään?

Tankkauksen jäljiltä paino nousi vain 0,9 kiloa ja  3. päivän päästä tankkauksesta puntari antoi alimman aamupainon 120,7kg. Lopullinen jättipottilottovoitto tuli sunnuntaiaamun punnituksessa, kun viisari värähti 120,3 kiloon, joka oli dieetin uusi alin paino. 120,3kg on -0,5 kiloa viime viikon matalinta painoa kevyempi. Aamupainojen keskiarvo ei tällä viikolla ole niin oleellinen luku, koska tankkaus luonnollisesti nosti parin aamun painoa, mutta -0,3 kiloa sentään keskiarvollisesti päästiin alas, mutta 6. dieettiviikolla ei ole selityksiä tai muttia. 

Tankkauksen jälkeen ruokahalu ja näläntunne palasivat, joka oli yksi tankkauksen tavoitteista. Treenissä sain hien pintaan piirun verran helpommin. Mitäs muuta? Ihan hyvin menee mutta menkööt!

Halua olisi kiristää tahtia, mutta ei hötkyillä. Pidetään toistaiseksi pää kylmänä. Jos/ja/kun seuraava tankkaus 28.9 tapahtuu, niin olen suunnittelut pientä vhh/ketoosia lokakuuksi! Marraskuussa palauttaisin hiilarit ja ottaisin aerobiset rasvanpolttoarsenaaliin!? Joulukuussa leikkaisin 300 kaloria ja joulun hössötysajan (23. - 31.12) hylkäisin puntarin.

Hyvähän se on suunnitella, mutta mennään tilanteen mukaan!


Tankkaus nosti kaloreiden päivittäisen keskiarvon +300kcal
Vähitellen nytkytellen luvut pienenevät


Olen todella huono syömään aamupalaa/kaurapuuroa, joten joinain aamuna blenderi pelastaa!

Kerran olen syönyt makaroonia ja nyt kerran pottua! Ei aina riisiä!



Ei tällä kertaa tämän enempää. Palataan kun palataan. Ja läskihän palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti