tiistaina, syyskuuta 12

4. Dieettiviikko pakettiin

Taas on viikko lusittu miinuskaloreilla ja samalla tuli kuukausi täyteen tätä painonpudotuspyristelyä. Viikkohan oli lähes erinomainen, neljä treeniä putkeen, joista oikeastaan vain jalkatreeni oli toivottua heikompi. No haaveilinhan minä että olisin tykittänyt 6 treeniä viikon aikana, mutta..

Treeniputken jälkeen oli pidettävä 2 päivää lepoa, koska ei kertakaikkiaan pystynyt ja kyennyt treenaamaan. Olotila oli hakattu ja väsynyt.

Kuten puhelimesta otetuista kuvankaappauksista näkee, niin viikon aikana karisi paino taas pari napsua alaspäin. Alin aamupaino oli -0,5 kiloa kevyempi kuin viime viikolla ja viikon keskiaamupaino -0,7 kiloa, joten ei tässä voi olla kun tyytyväinen.

Tällä neljännellä dieettiviikolla näläntunne hiipui selvästi, jonka takia esimerkiksi aamupuuron syönti tapahtui vasta kello 10-11 kieppeillä vaikka heräilen joka päivä lasten kanssa 06:30-07:30 aikoihin.

Tämähän tarkoittaa sitä että dieetin ensimmäinen hiilaritankkauspäivä koputtaa oven takana dieettiviikolla 5.

Aa että!

Toki, vähän on ollut oman mielen kanssa painia että onko tämä "pakollinen toimenpide" että aineenvaihdunnan saisi pidettyä samoilla kierroksilla vai haluanko vain läskeillä heikentyneen näläntunteen verukkeella.

Uskon että tämä on ihan hyvä ajankohta. Palautuminen treeniputkista on ollut verrattain heikkoa ja näläntunteen heikentyminen on ihan hyvä signaali siitä että aineenvaihdunta on hidastumaan päin.

Viimeistään tapahtuneen tankkauksen jälkeen tietää paremmin että oliko aivan turhaan vai ihan tarpeellinen "pakollinen paha".
























 











 9.9 Lauantai, selkä

Parin lepopäivän jälkeen ihan kevyttä satujumppaa. Treeni oli lähinnä tekniikkaharjoittelua pienillä vastuksilla. Treenin loppupuoliskolla yritin juntata ihan painojen kera, mutta esimerkiksi high row :ssa jätin hurjaan 50 kiloon sarjapainot. Tyhjästä on paha nyhjästä.

Olin luvannut käydä moikkaamassa entistä työkaveria ovella, joten baarissa piti käydä naapuripaikkanulla. Matkaan otin evääksi palkkarin, nocon ja ehramannin rahkaa.

























Baarissa join yhden alkoholittoman prinsessajuoman. Unten maille vaivuin noin 03:30 aikoihin ja aamulla heräsin jo 07:00, eikä edes ollut mitenkään erityistä väsyä..





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti