keskiviikkona, syyskuuta 27

6. dieettiviikko pakettiin & Lapin reissu

6. dieettiviikko

Maanantaina ja tiistaina jumppasin normaalisti. Keskiviikkona normi lepipäivä ja torstaina huristelin yötä vasten poikien kanssa Lappiin äiteetä moikkaamaan.

Lapin reissun takia jäi puntaroinnit tekemättä niin ruuan kuin aamupainon seurannan suhteen. Ruokavaaka oli toki mukana, mutta eipä napannu punnita kuin treeni- ja palkkarijauhot sheikkeriin.

Lämpimät ruoat meni äidin hyvillä tekeleillä, eli lihaa ja perunaa, muuten söin riisimuuroja, puuroa ja proteiinirahkoja. Lauantaina tein syntiä ja söin grandiosan lätyn kahdessa osassa!

Kalorit jäivät varmaan max. 2500 kieppeille. 

Painoseuranta

Maanantai, 18.9: 120,2kg
Tiistai, 19.9:119,7kg
Keskiviikko, 20.9: 120kg
Torstai, 21.9: 119,6kg
Keskiarvo 119,9kg -1,1kg,
Alin aamupaino -0,6kg

Pelkästään neljän päivän puntaroinneilla saatiin lukemia kirkhaasti alas! Ja meno näyttää jatkuvan yhtä hyvänä viikolla 7., joten hätiä ei ole.

JA HUOMENNA 28.9 ON TANKKAUSPÄIVÄ SUUNNITELLUSTI!!! BOOM SHALAKA!

Lapin reissu

Lähdettiin kotipihasta 20:00 ja perillä oltiin hieman kahden jälkeen. Perjantaina äitee tarjosi lounaan Mestarin Kievarissa, missä on omien kokemusten paras lounas! 


Perjantaina jumppasin yläkropan työntävät ja lauantaina vetävät. Olo oli hieman flunssainen, joten meni aika kevyesti pumppaillen uudella treeniohjelmalla. Treenejä en merkkaa sen kummemmin ylös, kun oli ihan mitä sattuu, mutta pienet pätkät molemmista treeneistä:

















Sunnuntaina oli kotiinpaluupäivä. Iltaseiskalta lähdettiin kohti Rovaniemeä, jossa kolome tuntia tapettiin aikaa ja syötiin tukeva iltapala. 23:00  nelostietä pitkin kohti kotia. Perillä oltiin kolmen jälkeen yöllä.


Edelleenki tää on hianoo touhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti