torstaina, tammikuuta 23

2. Päivä - Kotipohja, Ossi ja Ovaskainen















Menin salille 13:40, miesten pukkarissa olikin maestrot Ossi, Ovaskainen ja Kotipohja. Ei kauaakaan mennyt, kun Savolainen ilmestyi paikalle. Savolainen alkoi heti vuolaasti kehumaan Jerryn kuntoa jotakuinkin tähän malliin "Ei se Markus HeinäNen olekaan isoin vaan Jerry!". Jerry oli todella kivinen, esim. nämä minun heikkolaatuiset kuvat eivät tee kunniaa Jerryn kunnolle. Marko halusi ottaa Jerrystä kuvan, mutta Jerry vaan sanoi että "offikuntohan tämä on, anna minä pumppaan ensin".. :D "Offikuntopa" hyvinKIN, toiseksi kirein äijä jonka, olen salilla nähnyt... Oli hauska nähdä kuinka Savolainen innostui Jerryn kovasta kunnosta, heitti minulle ja Mr. Peelle pukkarista lähtiessä "Mäki tahdon tommoset lihakset!!".. Niin kai se vaan on että: Kerran kehonrakentaja, aina kehonrakentaja.

Aika nopeasti siinä äijät alkoivat omia treenejään tekemään Kotipohja Markon opastuksella, Ovaskainen ja Jerry jumppailit molemmat omin neuvoin olkapäitä ja ojentajia


Kotipohjan viimeinen 3 minuuttinen jalkaprässissä, alla yksi suorasarja prässiä ja 2 sarjaa reidenojennusta, tuo sarja kesti n. 10min! Missään vaiheessa kelkkaa ei päästetä rautoihin lepäämään.
Videolta näkyy hyvin kuinka Marko psyykkaa ja kuinka elää siinä mukana. Armoa Marko ei anna kenellekään!

Marko psyykkasi mua kesken sarjan, mm. sanoilla: ”Vittu, äijä, tätä sä haluut näytä nyt saatana, annat kaikkes nyt tähän ei ole enää hyvin paljoa!” 
(c) Pekka Kotipohja


Ovaskaisen treeniä yritin siinä samalla kuvailla..
Ovaskainen treeni aluksi olkapäät järjestyksessä: taka-, sivu- ja etuokapäät. Sen jälkeen ojentajia.
Pushdownissa koko pakalla (=91,5kg) + 30kg.
Ovaskaisella on jäätävä hartialinja ja onhan tuo selkä melkonen! Aika puhtaannäköstä tuntumapumppailua, eikä mitään täysiliikerata pelleilyä, eli treenasi lihasta eikä liikettä!






Marko opetti heti alkuun kuinka rasitus saadaan keskitettyä sviippeihin, aika nopeat lämmitettelyt ja työsarjaan

Kotipohja lähti vääntämään reidenojennusta miehekkäästi koko pakalla eli 120 kilolla! Se taisi olla Markon idea ;). Rispektit siitä kuinka helposti Pekka suoriutui reidenojennuksesta, välillä mies jopa hymyili, kun itse huusin samanlaisen setin ajan yhtä soittoa. Viimeisessä pudotuksessa pitoja, hitaita negoja ja räjähtäen pos. vaihe.







Kun sarja on loppu Marko käskee aina treenattavan lattialle venyttelemään! 15 sekkaa ja voin kertoa että tekee helvetin kipeää.. Marko painaa ja tekee ihmeitään siinä venytellessä. Ainakin itselläni oli elämäni pisimmät 15 sekuntia, kun Marko niitä laski ääneen. Pekkakin vähän päästi ääniä..








Jalkaprässistä hack-kyykkyyn, yksi suora sarja, eikä edes painoja. Normaalisti alas ja niin hitaasti ylös, ettei sitä edes tiedä että mennäänkö sitä ylös vai alas! Marko kuiskii koko ajan korvaan ja antaa ohjeita. Miehestä otetaan kaikki irti ja vähän enemmän! Taisi tulla n. 10 toistoa, joka kertoo sen missä kunnossa reidet on kahden liikkeen jälkeen!



Hackista smithiin kyykkämään, muistaakseni 2 sarjaa. Niskassa 15kg verran kiloja. Marko näytti tekniikan, taisi olla mallia Ari Uusitalo! Jos en ihan väärin muista niin aika normaali sarja ilman kummempia hifistelyjä ja kikkakolmosia, kuten meillä oli edellispäivänä.








Miesten välinen herkkähetki ruotsalaistyylillä. Markon treenattavana ei tarvi pelätä, että tangon alle tarvitsisi jäädä makoilemaan ja keräilemään itseään!
Huoletta voi ottaa itestään kaikki irti..

Tämä oli Pekan viimeinen sarja etureisiä. Loppuun tekivät jonkun pitkän pudotushässäkän pohkeille!

Samaan aikaan pumppaili Jerry omaa jumppaansa. Ensimmäisenä niskan takaa punnerrusta, 3-4 suoraa sarjaa ja kuvassa viimeinen sarja. Puhdasta nylkyttelyä OLKAPÄILLÄ, eli alhaalta ja ylhäältä puhtaita toistoja pumpaten.




Sen jälkeen vipunostoja sivulle istuen käsipainoilla kolme sarjaa. Ei mitään ihmeellistä, kovia suoria sarjoja ilman kikkoja.

Pitihän ne molemmat tallentaa samaan kuvaan!












Ei sentään Mikon tarvinu Jerrylle painoja kantaa. Ei nuo Jerryn olkapäätkään kovin huonot ole?? Järkyttävät keilapallot! :D
















Eiköhän tuo ole 50cm hanska?


















En ole ihan varma mitä kaikkea Jerry ehti tässä välissä tehdä, mutta olkapäiden jälkeen ojentajia.. Taisi tehdä ainakin smithissä kapean penkin 3-4 sarjaa, vika setti taisi olla 130 kilolla joku kymppi?? Abouttiarallaa. Jerry tosissaan teki vastaotteella tämän liikkeen, aika hyvin rauta tuntui liikkuvan tälläkin otteella.












Muistaakseni tämä liike oli pushdownin jälkeen.

















Ovaskaisen jumppa lähti käyntiin takavipareilla, on siinä äijällä ainaki mitä pumpata. Joka sarjassa lissee levyi ja vika sarja pudotussarjana, aika Jerrymäistä pumppailua.. Peruskovaa treenaamista.












Voi moro. :D
















































Treenien jälkeen äijät kävi suihkussa ja syömässä. Pekka polki vähän aikaan hifipyörää, siinä vähän aikaa juteltiin niitä näitä ja ottihan se Pekka palkkariksi ison palan kakkua. Kyllä Pekka on liiton miehiä! :D

Pienen tauon jälkeen lähti seminaariin, jossa käytiin aika pitkälti ravintojuttuja.. Etukäteen ajattelin että jääköhän Pekka isompiensa varjoon, mutta kyllä Pekallakin oli sanottavaa ja aikalailla yhtä paljon äijät jutusteli. Ovaskaisesta sai erittäin fiksun kuvan! Jerry kuulemma vastaa vain jätkien kisadieeteistä, Jerry painottikin että kyllä oma kroppa pitää oppia tuntemaan ja asioita miettiä omalla päällä, eikä ottaa kaikkea suoraan ajattelematta! Aivan oikein.. Oikeastaan ei mitään ihmeellistä tullut esille, mutta sali oli täynnä nuoreja kundeja, heille varmaan paljon uutta juttua! Kertaus on kuitenkin opintojen äiti, aina kannattaa kerrata, kun tulee mahdollisuus.. Ei tästä sen enempään, kun oli maksullinen setti, vaivautukaa paikalle!

Seminaarin jälkeen selkätreeniä veivaamaan Jerry katsoi meiltä selän treenaajilta tekniikat kuntoon! Alataljassa ei autanut nojailla yhtään taakse, joten siinä pääsin vain 100 kiloon asti, hyviä suoria sarjoja nelisen kappaletta. Sen jälkeen ylätaljaa leveällä otteella, selkä suorana rinta ulos ja sellanen liikerata että selässä kokoajan tuntuu polte ja jännitys! Ylätaljassa neljä sarjaa, vika setti 100 kilolla ja pari pudotusta alle.. Sen jälkeen t-kulmasoutua, tekniikassa ei ollut mitään korjattavaa. ;) SIITÄS SAITTE PAKKISLAISET. Selkä suorana, lavat liikkumaan, helppo liike! Painoista nyt ei kannata puhua (=40-70kg), neljä suoraa sarjaa. Sen jälkeen hammerissa 2 sarjaa, siinäkin oli tekniikka kunnossa, Jerry painotti ettei vartaloa saa kiertää ollenkaan.. Hammerin jälkeen yläsoutumasiinaa pari sarjaa ja yksi sarja pulloveria! Ovaskainen opetti rinta/olkapäätreeniä ja Pekka veti jalkatreeniä! Jerrylle iso kiitos, liikeet sai kohdistettua erittäin hyvin kohdelihakseen ja Mr. Peeki oli kikseissä latsien poltteesta.

Pekan kanssa tuli juteltua jonkin verran juteltua treenien jälkeen, täytyy sanoa että siinä on varsin hieno mies nuorille esikuvaksi. Pekalla on tukevasti jalat maassa, vaikka hypeä on ympärillä ja jotain mies on jo saavuttanutkin! Pekalle isosti tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Otatutin kuvan kaikkien kolmen kanssa, olen aika varma että voitin poset. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti