lauantaina, tammikuuta 11

Vuoden ensimmäinen jalkatreeni

Rima on asetettu tämän vuoden jalkatreeneille aika onnistuneesti, olihan tämä vuoden ensimmäinen jalkatreeni ja edellisestä jalkatreenistä on aikaa 3-4 viikkoa. Tiistainahan olisi pitänyt olla jalkajumppa, mutta taisin nukkua sen päivän ohi... Tämä viikko on muutenkin mennyt aika perseelleen unirytmin takia, treenejä on vedetty millon sattuu ja tuo ruokailujen ajottamienkin on mennyt päin honkia. Hiljalleen olen saanut sitä korjailtua.

10.01.2014 Jalkajumppa

1. Hack-kyykky
2x15x30kg
15x80kg
10x110kg
12x130kg
13x150kg PR
- Kolme ensimmäistä settiä Tommi Heinosen tyylillä, eli jatkuva liike, ylhäällä ei lukoteta polvia ja koko ajan samaa tahtia hinkataan alas ja ylös. Pirun hyvältä tuntui.

"Veteraanien kehonrakennuksen SM-kisoihin valmistautuva Tommi Heinonen tunnetaan kovasta harjoittelusta. Toisin kuin moni salilla kävijä, Tommi käyttää pieniä painoja ja suurempia toistomääriä. Liikkeet tehdään myös tavallista hitaammin."
Kinttukiusausta Tommi Heinosen malliin


 MUTTA kun jalkoihin pitää saada jerkkua pirusti, niin pakkohan se oli palata tuttuihin runnausjuttuihin. Pirun hyvin sai koneesta irti kierroksia, 150 kilolla 15 toistoa olisi ollut tosiasia, jos niska ei olisi jarrutellut. Olen maksimissaan tehnyt 10x150kg, hatara muistikuva että on tainnut tulla 8 tai 9 toistoa .. Reippaahasti taottiin ennätys uusiksi.

Treenikaverille pistin feisbuukissa treenin jälkeen, paukuttelin henkseleitä oikein kunnolla että tulipa hyvä startti jalkatreeneihin, että nyt on rima asetettu aika korkeelle... No eiköhän se paskahousu vaan alkanu tulkuttaa, lupasin että kohta POJU pääset taltioimaan 10x200kg..




















2. Jalkaprässi ala Tommi Heinonen
3x15x0kg eli pelkkä kelkka
- Vittu että jalat tutis hackin jälkeen, ihan käsittämätöntä.. Yhtään ei olisi kärsinyt kiloja laittaa, ne oli oikeasti tiukkoja 15 toiston sarjoja. :D Osu ja uppos sivusviippeihin!

3. Pohkeita jalkaprässissä
6x15x150kg
- Aika hankalaa kun tekee etureidet hapoilla, mutta tulipa kuitenkin tehtyä.

+ reidenojennusta 5x jollain pirun 20kg? ei ollu mitään tunnetta/poltetta etureiskoissa.

"Ei en sitä salaa, etureiteni ovat sulaa laavaa" 

Yritin loppuun crossaria, mutta ei oikheen mittään tullu, niin jätinpä sen viiden minuutin stintiksi. Takareidet jäi tuolta päivältä treenaamatta, kun tuli hieman nukuttua...

Etureidet on kipeät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti