sunnuntaina, tammikuuta 19

Jalkaprässäilyä (+video)

Ihan näin alkuun sanoa, että voi JEESUS!!!!!!!!! Selkä on ollut ihan paskana torstain jumpasta lähtien, ja kun sanon paskana, niin tarkoitan semmosta hyvää ja kivaa kipua, töissä oli vähän nihkeetä olla, mutta mitäs me pienistä.

17.01.2014 Jalkaprässiä 

Salille lähdin alunperin vaan katsomaan/vetämään Mr Peelle treeniä, ajattelin että tuskin selällä pystyn mitään tekemään fiksusti tai niin että siitä jäisi jotain käteen. Lämmittelyt oli aika nihkeät ja meinasin jättää touhun tuntumajumppailuksi, jostain syystä päätin Mr. Peelle "egoilla" että eiköhän mennä 500kilon ja yli niin että kolina käy. Hiljalleen sitä puolta tonnia lähdettiin hakemaan.

1. Jalkaprässi, "hybdidi jalka-asento" (=ottaa aika tasapuolisesti etu- ja takareisiin)
10x300kg
Kun ei alemmas pääse, faktat faktoina
10x350kg
15x400kg
12x470kg 
11x500kg
12x550kg
pudotussarja 500kg -> 100kg (video 2)
Video 1: 11x500kg




Video 1: 5cm & 500kg


Pakkiksella tuli hieman kuittia tuosta 5cm nylkyttelystä eli vajaasta liikeradasta, mutta kun se on sillälailla pakkislaiset, että läskillä tulee maha tielle muutaman sentin aikaisemmin vastaan. ;) Yritinhän minä selitällä miksi mm. selkänoja on pystyimmässä asennossa, mutta noh... EI KELVANNUT. Ei se mittää, jatkossakin nylkytellään, se on kivvaa!






Video 2: 10min "pudotussarja"



Oikean olen herramies on Kiviniemen Timo. Timppa on voittanut cbb lyhyen sm-kultaa 08' ja 09'.. Kiitokset Timpalle pienestä kannustamisesta, näin laskapaska sitä kaipaa. :)

Vasemmalle puolelle saatiin paikallinen narukerä, en pidä häntä minään, niin enpä jaksa mitään kirjotella hänestä, mutta kiitokset silti. :D

Sattuu
 Seuraava viikko on mielenkiintosta shittiä!!!!!!!!! Siitä huomenna (maanantaina) lissää!!

Palaillaan. ;)
Välillä on hyvä makoilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti